Nieuwslog - tag: zoekmachine optimalisatie

mrt 10, 2014

Solmar Tours 2014: Vernieuwde website

Het seizoen is inmiddels al enige maanden onderweg, maar in dezelfde tijd zijn er een aantal zeer belangrijke updates verricht op het platform.

lees verder

jan 10, 2013

Google Afbeeldingen nog belangrijker

Of niet? Er is in ieder geval een belangrijke wijziging doorgevoerd. Moest je vroeger altijd naar de website waar het plaatje stond, tegenwoordig kun je lekker op de pagina blijven en alle plaatjes rustig bekijken op ware grootte.

lees verder

feb 26, 2012

Online Marketing: Waaruit bestaat dat eigenlijk?

Zelfs als je al een jaar of 12 online bezig bent en zowel successen als verkeerde investeringen en mislukkingen hebt gezien, verbaast het mij hoe snel de ontwikkelingen de afgelopen jaren zijn gegaan. Van een presentatie website naar een cms gedreven website, zoekmachine optimalisatie, de opkomst van social media; we praten over een tijdsperiode van 6 jaar.

lees verder

aug 12, 2010

Zoekmachine positionering begrijpbaar uitgelegd

Steeds meer bedrijven beseffen dat een sterke en goed geoptimaliseerde website, die op een aantal trefwoorden gevonden kan worden, een belangrijke bijdrage levert in de strijd met de concurrentie. Bezoekers die immers via een zoekterm (vaak een gecombineerde zoekterm) op uw website komen zijn immers “sterk geïnteresseerd” en hebben desgevolg een hoge potentiële conversie waarde.

lees verder

dec 19, 2009

Indupack: Voorbeeld professionele website

Begin oktober 2009 kregen we de opdracht tot het ontwikkelen en ontwerpen van de nieuwe website van Indupack, een plastic pallets specialist uit Lommel, België. Tot dan toe adverteerde de ondernemer vooral met AdWords campagnes. De doelstelling was het verbeteren van de interactie en het bereiken van hoge posities in de zoekmachines op geselecteerde productnamen.

lees verder

sep 29, 2009

Is mijn website vindbaar?

Langzaamaan begint het door te dringen bij de MKB'er en KMO'er. De website staat er al een tijdje, maar "ben ik eigenlijk wel vindbaar?".

lees verder

jun 17, 2009

Zoekmachine optimalisatie voor webshops of webwinkels

De webwinkel branche staat bekend als de online branche die bijna compleet afhankelijk is van zoekmachine verkeer. Geen wonder dat de "zoekmachine specialisten" de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond schieten. Sommige - vooral startende winkeliers - stoppen liever tot duizenden euro's in SEA, dan eerst en vooral te kiezen voor een goede kwaliteit webshop. En dat is toch eigenlijk zonde. Een goede webshop gaat makkelijk een jaar of 3 mee en is daarmee snel terugverdiend.

lees verder

apr 16, 2009

Linkmanagement: Tips voor Interne links

In het verleden was link management een zeer belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie strategie. Hoewel het belang afneemt, blijft het zeker in de basis een belangrijk onderdeel van een goede, vindbare website.

lees verder

1 2»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep