Nieuwslog - tag: portals

sep 8, 2009

Werknemersportalen

In samenwerking met enkele goede klanten van Socofi Weboplossingen hebben we de afgelopen tijd een groot aantal werknemersportalen gerealiseerd. Soms wordt daarbij gekozen voor een "open portaal" en soms voor een "gesloten portaal". De keuze wordt veelal gebaseerd op de mate van privacy gevoelige informatie en documentatie over het betreffende bedrijf.

lees verder

jun 15, 2009

Socofi CMS uitbreidingen juni 2009

Met de lancering van onze eigen nieuwe website en een tweetal grote corporate projecten, hebben we de mogelijkheden van Socofi CMS wederom uitgebreid en verbeterd.

lees verder

mei 5, 2009

Socofi CMS : Web content management systeem

Socofi's CMS is een Framework gebaseerd Webbased Content Management Systeem, ontwikkelt en onderhouden door Socofi Weboplossingen

lees verder

okt 25, 2007

Socofi CMS: "Open" en "Private" content

Gebaseerd op de eerder door ons ontwikkelde customer care module, hebben we de functionaliteit van Socofi CMS uitgebreid met een speciale "open" en "private" module, waarmee het mogelijk is om voor elk content artikel te bepalen of deze "open" of "private" moet zijn.

lees verder

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep