e-Commerce

mrt 6, 2014

Eijkelkamp vernieuwde website 2014

Een project volgens het boekje zou je het kunnen noemen.

lees verder

jan 10, 2013

Google Afbeeldingen nog belangrijker

Of niet? Er is in ieder geval een belangrijke wijziging doorgevoerd. Moest je vroeger altijd naar de website waar het plaatje stond, tegenwoordig kun je lekker op de pagina blijven en alle plaatjes rustig bekijken op ware grootte.

lees verder

dec 27, 2012

Leuk: Open-source is ook niet alles

Wisten we natuurlijk al jaren, maar het is leuk en goed dat het steeds vaker in de media ter sprake komt en dat ook ondernemers zich met de nadelen geconfronteerd zien worden.

lees verder

dec 5, 2012

Google Maps Applicaties

Gebruikmakend van de Google Maps API zijn er al langere tijd prachtige applicaties en toepassingen te ontwikkelen, die bovendien volledig geintegreerd worden in ons Framework.

lees verder

dec 18, 2011

Cross Channel Retail: De Nederlandse consument 2015

Het CBW/MITEX heeft in samenwerking met de ABN/AMRO kort geleden een rapport gepubliceerd over het belang van Cross Channel Retail strategie en de consument anno 2015. Het rapport gaat in op de oriëntatie en het koopgedrag van vandaag, en hoe het zich in de komende vijf jaar gaat ontwikkelen.

lees verder

dec 16, 2011

Case: Sentimo Radiator Cover of Radiator bekleding?

De hele week al aan de slag om een concept en businesscase uit te werken voor Sentimo, specialist in Radiator Covers.

lees verder

nov 29, 2011

Case: Vernieuwde website KWD Resultaatmanagement

Al een hele tijd predik ik het belang om je diensten als hoofdmenu aan te houden. Zelf is dat nog steeds niet gelukt op onze eigen website, hoewel de nieuwe in de buurt zal komen. Bij KWD - een van onze klanten - is het wel gelukt en hoe!

lees verder

sep 7, 2011

Websites in Belgie anno 2011

Kort bericht in de Belgische kranten. Het aantal websites in Belgie schijnt in werkelijkheid ruim 2x zo hoog te liggen als men tot nu toe dacht: 650.000 in plaats van 250.000

lees verder

1 2 3»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep