Ons kern team

Het Socofi team bestaat uit een groot aantal programmeurs, freelance ontwerpers en andere specialisten die vaak rechtstreeks werken voor onze klanten. Ons kernteam bestaat uit de volgende mensen.

Bart van der Veer - Commercieel directeur, strategie en data architect

Is vooral sterk in strategie en de vertaling naar een concept. Dat gebeurt meestal al tijdens het intake gesprek en altijd met pen en papier. Schetsen verheldert bijna alles. Houdt van simpel en doeltreffend. Kan zich helemaal verliezen in data en data analyse. Eigenlijk marketeer. 

Wim Coemans

Wim Coemans - Online Marketing

Doorgegroeid van onze partner in België naar onze manager operaties, uitvoering project management en aansturing support. Wim begrijpt alle facetten van ons vak en houd van simpele, sterke creaties en is dol op online marketing en het begrip "meten is weten". 

Stefan Petre - Architect & Technisch Manager

Is vooral goed in het daadwerkelijk creëren van uitgewerkte concepten naar technisch solide weboplossingen. Is de technische evenknie van Bart en mede-oprichter. 

Silviu Stan - Senior Programmeur

Onze rots in de branding. Uitstekende senior programmeur en weet vrijwel altijd alles op te lossen. Zelfs als het voorkant werk is! 

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep