Bedrijfsnieuws

apr 11, 2014

Online reputatiemanagement: SERM en ORM

Online reputatiemanagement krijgt steeds meer aandacht. Was het voorheen alleen de PR-afdeling die zich met positieve en negatieve berichtgeving rond het bedrijf in de offline wereld bezighield, tegenwoordig wordt er meer en meer online over uw bedrijf geschreven. Dat kan via beoordelingen, klachten, advies, artikelen op websites en blogs en natuurlijk Social media.

lees verder

jun 12, 2012

Case: De nieuwe Giesbers Communicatie website

Een druilerige avond, Hotel van der Valk in Vianen, Lange tafel, rustige hoek, Joost en Bart, laptop, koffie, broodje, papier en pen. Onderwerp van gesprek: De Giesbers Communicatie website.

lees verder

mei 30, 2012

Staf-Cityline.be : Ondernemen in crisistijd

Vorige week maandag bereikte ons het nieuws dat de Vlaamse Busmaatschappij "De Lijn" de snelbussen vanuit Belgisch Limburg naar Antwerpen, Leuven en Brussel opheft per 1 augustus.

lees verder

feb 25, 2012

De nieuwe e-mail nieuwsbrief code 2012

Vanaf 1 januari 2012 treedt de nieuwe Code E-mail in werking. Deze code zal de reeds bestaande codes voor commerciële e-mail aan bedrijven en consumenten vervangen en wordt onderdeel van de Reclame Code. De nieuwe code moet ervoor zorgen dat bedrijven transparanter communiceren richting consument, die tevens beter beschermd wordt.

lees verder

feb 3, 2012

Uitdagingen voor de IT-organisatie

Business en IT, twee tegenpolen. De business kijkt naar de klassieke IT-organisatie als veelkoppig monster dat altijd loopt te hameren op wensen en eisen. IT kijkt naar de business als een onderdeel binnen de organisatie die het gewoon niet snappen. Herkenbaar?

lees verder

dec 8, 2011

Solmar Tours vernieuwd!

Vlak voor de start van het nieuwe boekingsseizoen en vrijwel gelijk met de uitgifte van de nieuwe zomer brochure 2012, is de website van Solmar Tours online gegaan.

lees verder

apr 14, 2011

Google Translate API: Mooie tool ingebouwd in het CMS

Vertalingen van Google Translate zijn weliswaar nog niet optimaal, maar de API die we nu in het CMS ingebouwd hebben, is wel een prachtige tool om mee te werken.

lees verder

feb 3, 2011

Management van outsourcing

Outsourcen biedt over het algemeen veel voordelen, maar vaak is het niet eenvoudig om de beginfase succesvol door te komen. Meestal mislukken projecten omdat de outsource leverancier te makkelijk omspringt met de vraag van de klant en de klant te snel alles "over de muur" wil gooien. Goed management - zeker in de beginfase - is essentiel voor een succesvolle langtermijn relatie.

lees verder

1 2 3 4»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep