Usability en Design

mrt 10, 2014

Solmar Tours 2014: Vernieuwde website

Het seizoen is inmiddels al enige maanden onderweg, maar in dezelfde tijd zijn er een aantal zeer belangrijke updates verricht op het platform.

lees verder

mrt 29, 2013

Responsive of mobiele website

1001 artikelen zijn er alweer geschreven over het fenomeen responsive. Soms lijkt het wel eens alsof de mobiele website overgeslagen is. Ik heb het dan niet over Native apps, ook wel mobiele applicaties. Native betekent in deze platformafhankelijke applicaties.

lees verder

feb 22, 2011

Nieuwe Mobiele website: Insight Montenegro

We kunnen er zo langzamerhand niet meer omheen; mobiel internet komt sneller op ons af dan we denken. Een website kun je via de browser doorgaans ook op je mobiele telefoon bekijken, mits de techniek netjes is uitgevoerd. Maar mobiel vraagt om een andere benadering dan een gewone online variant.

lees verder

feb 7, 2011

Waarom een effectieve website begint met een goed Interactie design

De afgelopen weken regelmatig bij een groot aantal klanten geweest die elders een website hadden laten bouwen of juist bezig zijn met een nieuwe website ontwikkelen. En telkens weer zie het dezelfde fouten en hetzelfde betoog: Zonder interactie model - zelfs voor een heel simpele website - krijg je nooit een goede, effectieve website.

lees verder

jan 10, 2011

Firefox populairste browser in Europa

Sinds enkele jaren zijn wij groot voorstander van Firefox en in een recenter verleden van de nieuwe Google browser Chrome. Vandaag de dag mag Firefox zich sinds de tijden van Netscape groter noemen dan Internet Explorer.

lees verder

sep 1, 2010

Professionele website gezocht?

U bent op zoek naar een professionele website? Socofi Weboplossingen levert zowel professionele oplossingen aan het MKB als aan Corporate bedrijven. Ook als MKB'er maakt u dus gebruik van dezelfde software als grote corporate bedrijven die al jaren naar volle tevredenheid met Socofi CMS werken

lees verder

mrt 2, 2010

Nieuw: Microsoft maakt reclame voor IE8

Met dank aan Europees commissaris Kroes, boetes en vooral het verplichte nieuwe keuze scherm voor je Internet Browser bij aanschaf van een nieuwe PC krijgen andere fabrikanten eindelijk de kans om te laten zien wat voor mooie browsers er eigenlijk nog meer in de wereld te gebruiken zijn.

lees verder

jan 31, 2010

Google staakt ondersteuning IE6

AMSTERDAM - Google staakt de ondersteuning van de verouderde en vermaledijde Microsoft-browser Internet Explorer 6. Eerst met Google Sites en Docs, andere diensten volgen later.

lees verder

1 2»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep