Zoekmachine Marketing

mrt 10, 2009

Linkmanagement: Tips voor bedrijven

Socofi levert excellente, betrouwbare en betaalbare weboplossingen aan bedrijven. Socofi levert daarmee het fundament voor een succesvolle online strategie.

lees verder

aug 22, 2008

Hoe kies ik een zoekmachine bureau?

Zoekmachine bureaus; ze springen als paddestoelen uit de grond en beloven u allemaal nummer 1 posities. Inmiddels zijn er in Nederland zoveel, dat we relatief meer zoekmachine bureaus hebben dan een land als de VS. Zoekmachine posities is natuurlijk terecht een hot item bij ondernemers, want via zoekmachines kunt u immers nieuwe klanten naar uw site trekken.

lees verder

jul 24, 2008

Interessante Search tools

Een samengestelde lijst van interessante zoekmachine tools om onder andere populariteit van sites, zoekwoorden en zoekwoord combinaties te meten. Goede zoekmachine optimalisatie - en dus om te beginnen een technisch goed ontwikkelde site met een CMS zoals dat van Socofi - is natuurlijk de beste en ook nog goedkoopste vorm van het vermarkten van je site en/of bedrijf.

lees verder

jun 26, 2008

Technische eisen zoekmachinevriendelijk bouwen

Zoekmachine optimalisatie heeft niets met techniek te maken en tegelijkertijd alles met het fundament voor zoekmachine optimalisatie. Een huis zonder ramen is niet bewoonbaar. Een website die niet voldoet aan de technische basisregels zal moeilijk te "zoekmachine optimaliseren" zijn.

lees verder

mrt 16, 2006

Tips voor betere landingspagina's

Enkele praktische tips om uw landingspagina's te verbeteren en een hogere conversie te behalen

lees verder

jan 26, 2006

Landingspagina's Usability Onderzoek

Warren/USA - Marketing Sherpa heeft een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag van eindgebruikers van websites. De resultaten hiervan zijn gepubliceerd in een rapport ‘The Landing Page Handbook'.

lees verder

«1 2

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep