Nieuwslog

dec 8, 2011

Solmar Tours vernieuwd!

Vlak voor de start van het nieuwe boekingsseizoen en vrijwel gelijk met de uitgifte van de nieuwe zomer brochure 2012, is de website van Solmar Tours online gegaan.

lees verder

nov 29, 2011

Case: Vernieuwde website KWD Resultaatmanagement

Al een hele tijd predik ik het belang om je diensten als hoofdmenu aan te houden. Zelf is dat nog steeds niet gelukt op onze eigen website, hoewel de nieuwe in de buurt zal komen. Bij KWD - een van onze klanten - is het wel gelukt en hoe!

lees verder

sep 7, 2011

Websites in Belgie anno 2011

Kort bericht in de Belgische kranten. Het aantal websites in Belgie schijnt in werkelijkheid ruim 2x zo hoog te liggen als men tot nu toe dacht: 650.000 in plaats van 250.000

lees verder

aug 29, 2011

Case KLM: Sublieme inzet van Social Media platformen

Als je kijkt naar de inzet van Social Media platformen door een bedrijf, dan is de KLM wat mij betreft in Nederland een voorbeeld van hoe het wel moet. Elk Social Media platform vraagt om een eigen specifieke strategie gebaseerd op de kracht van het medium.

lees verder

aug 29, 2011

Retail en Social Media in Nederland

Retail organisaties en hun dynamiek bieden unieke kansen en uitdagingen rond de ontwikkeling van Social Media Strategie en technische implementatie. In het kader van een opdracht in de retail heb ik een presentatie gemaakt die een inzicht verschaft in Social Media en Retail.

lees verder

aug 23, 2011

Facebook wordt volwassen

Mogen we dat stellen? Terwijl wij op vakantie waren, is er hard gewerkt aan het opzetten van een "business centrum" en het uitbreiden van enkele kleine maar zeer belangrijke mogelijkheden om te adverteren.

lees verder

mei 23, 2011

Facebook Ads, CTR, CPC, Tips, Trucks en de nieuwe Facebook advertentie manager

Bedrijven zeggen van plan te zijn meer te investeren in Social Media Advertising, waarvan het gebruik van Facebook Ads een onderdeel is, naast je eigen pagina, Social Deals en meer. Gezegd en geschreven wordt er echter nog niet zoveel over Facebook Ads. En dat terwijl Facebook mogelijk kan uitgroeien tot de natte droom van een marketeer.

lees verder

mei 21, 2011

Online veilingen en deal sites in de reisbranche

Ze springen als paddestoelen uit de grond, maar welke zijn er en zijn ze wel allemaal even succesvol? En hoe zit het met de businesscase? Valt er geldt te verdienen? Online veilingen worden gelanceerd naar het model van de absolute marktleider vakantieveilingen.nl. Ook de relatief nieuwe dealsites spelen in op "last-minute" plezier en fun en volgen wederom vakantieveilingen.nl en Groupon.nl

lees verder

1«1 2 3 4 5 6 7 8 9»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep