Usability en Design

jan 27, 2010

Google geeft Chrome 4 vrij met Extensions

Google heeft een stabiele versie van Chrome 4 af voor Windows. De browser heeft nu extensies en de mogelijkheid om bookmarks over meerdere computers te synchroniseren.

lees verder

jan 16, 2010

Duitsland waarschuwt voor Internet Explorer

BONN/MÜNCHEN - Computergebruikers moeten niet meer met Internet Explorer het internet opgaan voordat Microsoft een nieuw ontdekt kritiek lek in de beveiliging heeft gesloten.

lees verder

mei 5, 2009

Usability en Online formulieren

De gebruiksvriendelijkheid van online formulieren speelt een grote rol in conversies en succesvolle online strategieen.

lees verder

mrt 12, 2009

Socofi CMS compatibel met Chrome

Google Chrome heet ie. De nieuwste webbrowser van Google.

lees verder

mrt 5, 2009

Valkuilen en tips voor een professionele website

Hoewel de zoekmachine bureaus uit de grond springen, worden websites nog steeds slecht ontwikkeld, zijn ze niet vindbaar, leiden ze tot weinig conversie en hebben ze een hoog weigeringspercentage (bounce rate). Een investering die niet rendeert en dus een gemiste kans.

lees verder

feb 20, 2009

Weg met Internet Explorer 6

Internet Explorer 6 verscheen medio 2001 en won snel een groot marktaandeel. De browser is bijna acht jaar later echter flink verouderd.

lees verder

okt 15, 2008

Coemans Webdesign en Socofi

Wim is een 22-jarige webdesigner met een missie om moderne en effectieve websites te ontwerpen voor Vlaamse bedrijven en verenigingen.

lees verder

«1 2

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep