Nieuwslog

jun 15, 2009

Socofi CMS uitbreidingen juni 2009

Met de lancering van onze eigen nieuwe website en een tweetal grote corporate projecten, hebben we de mogelijkheden van Socofi CMS wederom uitgebreid en verbeterd.

lees verder

jun 2, 2009

Social wat? "Social Media" makkelijk gemaakt

Steeds vaker wordt het woord "Social Media" te pas en te onpas gebruikt. Een klein overzicht van enkele meningen en definities en een mooi video voorbeeld.

lees verder

mei 30, 2009

UNIZO ontwikkelt nieuw e-commercelabel

Het nieuwe e-commerce label voor de Belgische markt staat garant voor overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites en moet de vertrouwensrelatie bevorderen tussen de consument en de handelaar (B2C) enerzijds en tussen handelaars onderling (B2B) anderzijds.

lees verder

mei 8, 2009

LinkedIn Direct Ads

Vorig jaar Juni heeft LinkedIn haar nieuwe Direct Ads systeem gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers zelf tekstadvertenties schrijven en tonen aan een selecte doelgroep.

lees verder

mei 5, 2009

Usability en Online formulieren

De gebruiksvriendelijkheid van online formulieren speelt een grote rol in conversies en succesvolle online strategieen.

lees verder

mei 5, 2009

Socofi CMS : Web content management systeem

Socofi's CMS is een Framework gebaseerd Webbased Content Management Systeem, ontwikkelt en onderhouden door Socofi Weboplossingen

lees verder

mei 4, 2009

Socofi partner van Buckaroo Online Payment Services

Mei 2009 - Na een zorgvuldig selectieproces hebben we gekozen voor Buckaroo als Payment Service provider vanwege de prima API's, een uitstekend klanten dashboard en goede, eerlijke prijzen. Bovendien is het een echte specialist en sluit de Payment Service naadloos aan op het eCommerce platform van Socofi CMS

lees verder

apr 23, 2009

E-business braakliggend terrein voor drie kwart Vlaamse kmo's

Slechts 27% van de Vlaamse kmo's verkoopt al via het net. De helft daarvan haalt minder dan 10% van de totale omzet uit dit verkoop kanaal. Anderzijds vindt 60% e-commerce een extra dienstverlening naar de klant.

lees verder

1«4 5 6 7 8 9 10 11 12»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep