Nieuwslog

sep 8, 2009

Werknemersportalen

In samenwerking met enkele goede klanten van Socofi Weboplossingen hebben we de afgelopen tijd een groot aantal werknemersportalen gerealiseerd. Soms wordt daarbij gekozen voor een "open portaal" en soms voor een "gesloten portaal". De keuze wordt veelal gebaseerd op de mate van privacy gevoelige informatie en documentatie over het betreffende bedrijf.

lees verder

sep 2, 2009

Verschuiving gebruik Sociale netwerken

Kortgeleden werd bekend dat sociale netwerk sites door jongeren als steeds minder cool ervaren worden. Gerenommeerde kranten als de Engelse Guardian en the Financial Times kopten "Het is voorbij...", "Jongeren laten sociale netwerk sites links liggen". Echter....

lees verder

aug 24, 2009

Nieuwe software voor Online veilingen

De afgelopen jaren is de omzet via online veilingen spectaculair aan het groeien. Voor meerdere klanten realiseerde Socofi Weboplossingen inmiddels verschillende veiling sites meestal uitgaand van het Veilinghuis principe.

lees verder

aug 21, 2009

PayPal verhoogt tarieven stilletjes

AMSTERDAM - Betaaldienst PayPal heeft zonder duidelijke communicatie de tariefstructuur omgegooid. Ook gebruikers met een privéaccount betalen nu provisie op veel transacties.

lees verder

jul 24, 2009

Negatieve uitwerking Social media en Excellente Public Relations

Op 6 juli 2009 werd er door Dave Carroll een filmpje op YouTube geplaatst met als titel "United Breaks Guitars". Het voorval wilde dat hij met zijn bandleden "Sons of Maxwell" getuige was van het gooien van zijn gitaar door United Airlines bagage medewerkers, waardoor deze - $ 3.500 kostende Taylor Guitar - beschadigd raakte. Na een 9 maanden durend, hopeloos gevecht om compensatie, besloot Carroll het anders aan te pakken.

lees verder

jul 14, 2009

Onderzoek: "Social network-marketing is dé trend van 2009"

De nieuwe marketingtrend van 2009 is social network-marketing. Dat blijkt uit het grote marketingtrendonderzoek van Berenschot en MarketingTribune. Nieuwkomers in de top tien trends onder Nederlandse marketingprofessionals zijn omgaan met budget cuts en (web) analytics.

lees verder

jun 17, 2009

Zoekmachine optimalisatie voor webshops of webwinkels

De webwinkel branche staat bekend als de online branche die bijna compleet afhankelijk is van zoekmachine verkeer. Geen wonder dat de "zoekmachine specialisten" de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond schieten. Sommige - vooral startende winkeliers - stoppen liever tot duizenden euro's in SEA, dan eerst en vooral te kiezen voor een goede kwaliteit webshop. En dat is toch eigenlijk zonde. Een goede webshop gaat makkelijk een jaar of 3 mee en is daarmee snel terugverdiend.

lees verder

jun 16, 2009

Upload & Insert films met de file browser

Naar aanleiding van een vraag van een nieuwe klant, hebben we onze Socofi CMS file browser uitgebreid met een nieuwe functie, waarmee direct video's in *.flv & *.mov geplaatst kunnen worden

lees verder

1«4 5 6 7 8 9 10 11 12»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep