Nieuwslog

jan 16, 2010

Duitsland waarschuwt voor Internet Explorer

BONN/MÜNCHEN - Computergebruikers moeten niet meer met Internet Explorer het internet opgaan voordat Microsoft een nieuw ontdekt kritiek lek in de beveiliging heeft gesloten.

lees verder

jan 12, 2010

Nieuw: Socofi CMS Online Help

Begin van het nieuwe jaar 2010 lanceren wij onze nieuwe online support. Onder de Socofi Help vinden klanten een volledige online handleiding die altijd en overal opvraagbaar is en te raadplegen als vraagbaak voor het gebruik van Socofi CMS

lees verder

dec 19, 2009

Indupack: Voorbeeld professionele website

Begin oktober 2009 kregen we de opdracht tot het ontwikkelen en ontwerpen van de nieuwe website van Indupack, een plastic pallets specialist uit Lommel, België. Tot dan toe adverteerde de ondernemer vooral met AdWords campagnes. De doelstelling was het verbeteren van de interactie en het bereiken van hoge posities in de zoekmachines op geselecteerde productnamen.

lees verder

dec 11, 2009

Onderzoek naar gebruik Zoekmachinemarketing bij het MKB

Interessant onderzoek tegengekomen over het gebruik van en de bestedingen van het MKB aan zoekmachine marketing (SEM). Dit is niet hetzelfde als organische zoekmachine marketing (SEO), een gebied waar wij als technisch specialisten doorgaans meer affiniteit mee hebben. Socofi CMS wordt continue verbeterd om perfecte zoekmachine optimalisatie mogelijk te maken.

lees verder

nov 19, 2009

MadeinAmsterdam.nl en Deens.nl over naar Buckaroo

De afgelopen week hebben we wederom twee van onze bestaande klanten overgezet op Buckaroo. Buckaroo is een van de toonaangevende Payment Solution providers, waar je via een account alle mogelijke betaalopties kunt aanbieden.

lees verder

okt 27, 2009

Geen webshop, wel een site met producten?

In mijn optiek zouden veel meer ondernemers online hun producten moeten promoten en dat hoeft niet noodzakelijkerwijs met een webshop. Bovendien lenen veel producten, vooral in de B-to-B sector zich niet zomaar voor online verkoop.

lees verder

sep 29, 2009

Is mijn website vindbaar?

Langzaamaan begint het door te dringen bij de MKB'er en KMO'er. De website staat er al een tijdje, maar "ben ik eigenlijk wel vindbaar?".

lees verder

sep 10, 2009

eCommerce in Nederland: Cijfers en feiten

De groei van webshops zet onverminderd door. "De consument denkt dat webshops goedkoper zijn. Dat is een groot voordeel nu iedereen beter op de centen let. Mensen vergelijken vaker prijzen, dat kan het snelst op internet. En dan is de bestelling in een paar muisklikken gedaan.”

lees verder

1«3 4 5 6 7 8 9 10 11»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep