Nieuwslog

jun 3, 2010

Social Media versus de "stille meerderheid"

Dagelijks worden we - zeker als je in de Internet Industrie werkt - geconfronteerd met Social Media. Als je achter een PC zit, dan ben je bijna verplicht aanwezig op Social Networks als LinkedIn, Facebook en natuurlijk ook op Twitter. Wat we met z'n allen soms vergeten is de "stille meerderheid" of in het Engels "The silent Majority".

lees verder

mei 12, 2010

White-labelled Socofi CMS steeds meer in trek

White-labelled CMS oplossingen worden steeds populairder. Vanaf de start van Socofi Weboplossingen in 2005 hebben wij ons toegelegd op het snel, efficient en prijsbewust opleveren van internet oplossingen aan partners waaronder Online marketing bureaus en grotere Internet bureaus. Waar we in het begin vooral het voorwerk deden - testomgevingen ontwikkelen - zijn we in de loop der jaren door gegroeid naar het opleveren en beheren van complete websites, webshops en portals met social media functionaliteiten.

lees verder

mei 10, 2010

White-labelled CMS of project partner

Succesvolle websites, webshops en portals met social media functionaliteiten bouwen voor onze partners is een van de belangrijkste specialisaties van Socofi Weboplossingen, naast de doorontwikkeling van ons CMS en het onderhoud en beheer van de geleverde oplossingen. Onze diensten en producten lopen uiteen van prospecting en strategisch advies tot implementatie en zelfs vullen en optimaliseren van content. Deze laatste is meer en meer van belang als de klant een succesvolle zoekmachine geoptimaliseerde oplossing zoekt.

lees verder

mei 8, 2010

Nieuw kantoor Brasov, Roemenie

Vanwege steeds verdere groei van ons bedrijf, met name in onze productie vestiging in Brasov, Roemenie, was het tijd voor een nieuw en groter kantoor.

lees verder

mrt 22, 2010

Wijziging SIDN verhuizen of opheffen .nl domeinnamen

Op woensdag 17 maart neemt SIDN het nieuwe domneinregistratiesysteem DRS5 in gebruik. Het doel van de wijziging is het eenvoudiger en sneller maken van het verhuizen of opheffen van een domeinnaam en het wijzigen van de domeinnaamhouder.

lees verder

mrt 2, 2010

Nieuw: Microsoft maakt reclame voor IE8

Met dank aan Europees commissaris Kroes, boetes en vooral het verplichte nieuwe keuze scherm voor je Internet Browser bij aanschaf van een nieuwe PC krijgen andere fabrikanten eindelijk de kans om te laten zien wat voor mooie browsers er eigenlijk nog meer in de wereld te gebruiken zijn.

lees verder

jan 31, 2010

Google staakt ondersteuning IE6

AMSTERDAM - Google staakt de ondersteuning van de verouderde en vermaledijde Microsoft-browser Internet Explorer 6. Eerst met Google Sites en Docs, andere diensten volgen later.

lees verder

jan 27, 2010

Google geeft Chrome 4 vrij met Extensions

Google heeft een stabiele versie van Chrome 4 af voor Windows. De browser heeft nu extensies en de mogelijkheid om bookmarks over meerdere computers te synchroniseren.

lees verder

1«2 3 4 5 6 7 8 9 10»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep