Nieuwslog

dec 2, 2010

Medi-plaza: Goede actie van Ministerie van Volksgezondheid

Afgelopen week sprak ik met een klant over de combinatie website en webshop en vooral dat veel bedrijven het gewoon niet goed begrepen hadden. Het idee uit de begintijd van het Internet voor de retail is altijd geweest: presenteer content (goed voor SEO) en daarnaast "waar kan ik dit product kopen" en dan nog het liefst lokaal.

lees verder

nov 15, 2010

Twitter uitstekend "Status Update" kanaal | Hosting storing

Hoewel ik altijd een beetje sceptisch ben over twitter vanwege het doorgaans oppervlakkige en vaak onnozele berichtenverkeer (ik ga eten; kom je zo? loop even naar de winkel; vandaag rij ik naar x), heeft het ook zeker een aantal sterke pluspunten, zoals gisteren bleek tijdens de DDOS aanval op onze hosting provider "Byte Internet"

lees verder

okt 28, 2010

PHP Programmeurs tegen scherpe prijzen?

U kunt natuurlijk zaken doen met een bureau in India, Pakistan of gebruik maken van online diensten, waar u uw project kunt "posten" en vervolgens 10+ offertes van individuen en bedrijven (veelal wederom uit India, Pakistan, Phillipijnen en tegenwoordig ook Thailand). Veelal komt u dan terecht bij een bedrijf met een batterij PHP programmeurs, waarbij uw project een van de velen is.

lees verder

okt 13, 2010

Microsoft .NET Programmeurs tegen scherpe prijzen?

U heeft er wellicht wel eens aan gedacht, nog vaker over gehoord en gelezen. Programmeurs op afstand. Is dat wat voor u?

lees verder

sep 17, 2010

Socofi sponsort voetbalclub “Lommel United”

In augustus 2010 en daags voor de start van de nieuwe voetbal competitie warden wij gevraagd of we mogelijkheden zagen voor het realiseren van een nieuwe, professionele portal voor Lommel United.

lees verder

sep 1, 2010

Professionele website gezocht?

U bent op zoek naar een professionele website? Socofi Weboplossingen levert zowel professionele oplossingen aan het MKB als aan Corporate bedrijven. Ook als MKB'er maakt u dus gebruik van dezelfde software als grote corporate bedrijven die al jaren naar volle tevredenheid met Socofi CMS werken

lees verder

aug 19, 2010

Werkwijze zoekmachine positionering

Als wij een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen, starten we vrijwel altijd met een uitgebreide analyse die tevens de basis vormt van een goede zoekmachine positionering. De eerste 4 stappen betreffen de analyse en de laatste 2 stappen worden na het online gaan van de website verricht. Ook als het een bestaande website betreft doorlopen we de 6 stappen.

lees verder

aug 12, 2010

Zoekmachine positionering begrijpbaar uitgelegd

Steeds meer bedrijven beseffen dat een sterke en goed geoptimaliseerde website, die op een aantal trefwoorden gevonden kan worden, een belangrijke bijdrage levert in de strijd met de concurrentie. Bezoekers die immers via een zoekterm (vaak een gecombineerde zoekterm) op uw website komen zijn immers “sterk geïnteresseerd” en hebben desgevolg een hoge potentiële conversie waarde.

lees verder

1«1 2 3 4 5 6 7 8 9»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep