Nieuwslog

apr 14, 2011

Google Translate API: Mooie tool ingebouwd in het CMS

Vertalingen van Google Translate zijn weliswaar nog niet optimaal, maar de API die we nu in het CMS ingebouwd hebben, is wel een prachtige tool om mee te werken.

lees verder

feb 26, 2011

Goede SEO meta tags schrijven - een tijdverslindende kunst

Er zijn “specialisten” die beweren dat meta tags niet meer belangrijk zijn. Schuif zo’n man of vrouw snel aan de kant en zoek een ander. Goede meta tags horen samen in het totaalplaatje van “goede content” en “een correcte, technische bodemplaat”. In het onderstaande artikel beschrijf ik graag nog eens de richtlijnen voor goede meta tags.

lees verder

feb 22, 2011

Nieuwe Mobiele website: Insight Montenegro

We kunnen er zo langzamerhand niet meer omheen; mobiel internet komt sneller op ons af dan we denken. Een website kun je via de browser doorgaans ook op je mobiele telefoon bekijken, mits de techniek netjes is uitgevoerd. Maar mobiel vraagt om een andere benadering dan een gewone online variant.

lees verder

feb 7, 2011

Waarom een effectieve website begint met een goed Interactie design

De afgelopen weken regelmatig bij een groot aantal klanten geweest die elders een website hadden laten bouwen of juist bezig zijn met een nieuwe website ontwikkelen. En telkens weer zie het dezelfde fouten en hetzelfde betoog: Zonder interactie model - zelfs voor een heel simpele website - krijg je nooit een goede, effectieve website.

lees verder

feb 3, 2011

Management van outsourcing

Outsourcen biedt over het algemeen veel voordelen, maar vaak is het niet eenvoudig om de beginfase succesvol door te komen. Meestal mislukken projecten omdat de outsource leverancier te makkelijk omspringt met de vraag van de klant en de klant te snel alles "over de muur" wil gooien. Goed management - zeker in de beginfase - is essentiel voor een succesvolle langtermijn relatie.

lees verder

jan 21, 2011

Kritieke eisen aan outsourcing bedrijfskritische ICT voor het MKB

Toen we in 2005 starten met ons bedrijf, hebben we ons vanaf de start gerealiseerd dat India, Nepal of nog verder Oostwaarts, niet de juiste keuze was. Uiteindelijk zijn we neergestreken in Roemenië en Oekraïne. Zeker voor het MKB was outsourcing destijds in veel gevallen nog een brug te ver. De laatste tijd - wellicht ook mede door de financiële crisis, zeer hoge tarieven voor ICT'ers - merken we dat het outsourcen van met name bedrijfskritische ICT bij het MKB sterk in de lift zit.

lees verder

jan 10, 2011

Firefox populairste browser in Europa

Sinds enkele jaren zijn wij groot voorstander van Firefox en in een recenter verleden van de nieuwe Google browser Chrome. Vandaag de dag mag Firefox zich sinds de tijden van Netscape groter noemen dan Internet Explorer.

lees verder

dec 15, 2010

Twitter en Facebook: De nieuwe linkfarms?

Valt het u ook op? Als trotse bezitter of exploitant van een website, portal of blog kun je zogenaamd niet meer zonder een twitter en facebook account, bij voorkeur een facebook pagina. De internet specialisten van vandaag - 30+ met "10 jaar+" ervaring - zullen niet nalaten je voor ouderwets te verslijten als je naast je site ook niet minstens een twitter account and een facebook pagina aanmaakt. Handig toch? Followers verzamelen, veel posten en natuurlijk links plaatsen: De nieuwe startpagina anno 2010 of is het eerder een RSS feed in een nieuwe jas waarbij je zelf kunt zien door wie je wordt gelezen?

lees verder

1«1 2 3 4 5 6 7 8 9»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep