Nieuwslog

dec 5, 2012

Google Maps Applicaties

Gebruikmakend van de Google Maps API zijn er al langere tijd prachtige applicaties en toepassingen te ontwikkelen, die bovendien volledig geintegreerd worden in ons Framework.

lees verder

jun 12, 2012

Case: De nieuwe Giesbers Communicatie website

Een druilerige avond, Hotel van der Valk in Vianen, Lange tafel, rustige hoek, Joost en Bart, laptop, koffie, broodje, papier en pen. Onderwerp van gesprek: De Giesbers Communicatie website.

lees verder

mei 30, 2012

Staf-Cityline.be : Ondernemen in crisistijd

Vorige week maandag bereikte ons het nieuws dat de Vlaamse Busmaatschappij "De Lijn" de snelbussen vanuit Belgisch Limburg naar Antwerpen, Leuven en Brussel opheft per 1 augustus.

lees verder

feb 26, 2012

Online Marketing: Waaruit bestaat dat eigenlijk?

Zelfs als je al een jaar of 12 online bezig bent en zowel successen als verkeerde investeringen en mislukkingen hebt gezien, verbaast het mij hoe snel de ontwikkelingen de afgelopen jaren zijn gegaan. Van een presentatie website naar een cms gedreven website, zoekmachine optimalisatie, de opkomst van social media; we praten over een tijdsperiode van 6 jaar.

lees verder

feb 25, 2012

De nieuwe e-mail nieuwsbrief code 2012

Vanaf 1 januari 2012 treedt de nieuwe Code E-mail in werking. Deze code zal de reeds bestaande codes voor commerciële e-mail aan bedrijven en consumenten vervangen en wordt onderdeel van de Reclame Code. De nieuwe code moet ervoor zorgen dat bedrijven transparanter communiceren richting consument, die tevens beter beschermd wordt.

lees verder

feb 3, 2012

Uitdagingen voor de IT-organisatie

Business en IT, twee tegenpolen. De business kijkt naar de klassieke IT-organisatie als veelkoppig monster dat altijd loopt te hameren op wensen en eisen. IT kijkt naar de business als een onderdeel binnen de organisatie die het gewoon niet snappen. Herkenbaar?

lees verder

dec 18, 2011

Cross Channel Retail: De Nederlandse consument 2015

Het CBW/MITEX heeft in samenwerking met de ABN/AMRO kort geleden een rapport gepubliceerd over het belang van Cross Channel Retail strategie en de consument anno 2015. Het rapport gaat in op de oriëntatie en het koopgedrag van vandaag, en hoe het zich in de komende vijf jaar gaat ontwikkelen.

lees verder

dec 16, 2011

Case: Sentimo Radiator Cover of Radiator bekleding?

De hele week al aan de slag om een concept en businesscase uit te werken voor Sentimo, specialist in Radiator Covers.

lees verder

1«1 2 3 4 5 6 7 8 9»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep