Nieuwslog

okt 25, 2007

Socofi CMS: "Open" en "Private" content

Gebaseerd op de eerder door ons ontwikkelde customer care module, hebben we de functionaliteit van Socofi CMS uitgebreid met een speciale "open" en "private" module, waarmee het mogelijk is om voor elk content artikel te bepalen of deze "open" of "private" moet zijn.

lees verder

okt 10, 2007

Winkeliers en Webshops

Den Haag - In 2006 had 41 procent van alle winkeliers een website: ongeveer 33 procent had een informatieve website, terwijl ruim 7 procent aan online verkoop deed. Het zijn vooral de zelfstandige winkeliers die nog geen website hebben; vrijwel alle winkelketens zijn op dit moment online.

lees verder

aug 23, 2007

Lekke Open source CMS systemen

Hosting-aanbieder Digitalus ziet de laatste tijd een 'enorme toename' van misbruik vanaf zijn servers. De oorzaak: slecht beveiligde content management systemen.

lees verder

aug 17, 2007

Steeds meer vrouwen aan het roer van webshops

Het aantal postorderbedrijven in Nederland is in 2006 met 43 procent gestegen. Volgens de Kamer van Koophandel komt dit vooral door de opkomst van webwinkels.

lees verder

jul 19, 2007

Open source CMS te riskant

Volgens de Australische CIO Colin Knowles is open-source namelijk te riskant en vereist een dergelijk CMS te veel ontwikkelwerk.

lees verder

mei 3, 2007

IDEAL populairder dan credit card

Amsterdam - Online betalen met iDEAL is populairder dan betalen met een creditcard. Consumenten vinden iDEAL een veiliger betaalmiddel. Volgens Ideal-beheerder Currence werd vorig jaar 15 procent van de internetaankopen afgerekend via Ideal.

lees verder

mrt 16, 2006

Tips voor betere landingspagina's

Enkele praktische tips om uw landingspagina's te verbeteren en een hogere conversie te behalen

lees verder

jan 26, 2006

Landingspagina's Usability Onderzoek

Warren/USA - Marketing Sherpa heeft een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag van eindgebruikers van websites. De resultaten hiervan zijn gepubliceerd in een rapport ‘The Landing Page Handbook'.

lees verder

1«4 5 6 7 8 9 10 11 12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep