e-Commerce

mei 21, 2011

Online veilingen en deal sites in de reisbranche

Ze springen als paddestoelen uit de grond, maar welke zijn er en zijn ze wel allemaal even succesvol? En hoe zit het met de businesscase? Valt er geldt te verdienen? Online veilingen worden gelanceerd naar het model van de absolute marktleider vakantieveilingen.nl. Ook de relatief nieuwe dealsites spelen in op "last-minute" plezier en fun en volgen wederom vakantieveilingen.nl en Groupon.nl

lees verder

dec 2, 2010

Medi-plaza: Goede actie van Ministerie van Volksgezondheid

Afgelopen week sprak ik met een klant over de combinatie website en webshop en vooral dat veel bedrijven het gewoon niet goed begrepen hadden. Het idee uit de begintijd van het Internet voor de retail is altijd geweest: presenteer content (goed voor SEO) en daarnaast "waar kan ik dit product kopen" en dan nog het liefst lokaal.

lees verder

sep 10, 2009

eCommerce in Nederland: Cijfers en feiten

De groei van webshops zet onverminderd door. "De consument denkt dat webshops goedkoper zijn. Dat is een groot voordeel nu iedereen beter op de centen let. Mensen vergelijken vaker prijzen, dat kan het snelst op internet. En dan is de bestelling in een paar muisklikken gedaan.”

lees verder

aug 24, 2009

Nieuwe software voor Online veilingen

De afgelopen jaren is de omzet via online veilingen spectaculair aan het groeien. Voor meerdere klanten realiseerde Socofi Weboplossingen inmiddels verschillende veiling sites meestal uitgaand van het Veilinghuis principe.

lees verder

aug 21, 2009

PayPal verhoogt tarieven stilletjes

AMSTERDAM - Betaaldienst PayPal heeft zonder duidelijke communicatie de tariefstructuur omgegooid. Ook gebruikers met een privéaccount betalen nu provisie op veel transacties.

lees verder

mei 30, 2009

UNIZO ontwikkelt nieuw e-commercelabel

Het nieuwe e-commerce label voor de Belgische markt staat garant voor overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites en moet de vertrouwensrelatie bevorderen tussen de consument en de handelaar (B2C) enerzijds en tussen handelaars onderling (B2B) anderzijds.

lees verder

mei 4, 2009

Socofi partner van Buckaroo Online Payment Services

Mei 2009 - Na een zorgvuldig selectieproces hebben we gekozen voor Buckaroo als Payment Service provider vanwege de prima API's, een uitstekend klanten dashboard en goede, eerlijke prijzen. Bovendien is het een echte specialist en sluit de Payment Service naadloos aan op het eCommerce platform van Socofi CMS

lees verder

apr 23, 2009

E-business braakliggend terrein voor drie kwart Vlaamse kmo's

Slechts 27% van de Vlaamse kmo's verkoopt al via het net. De helft daarvan haalt minder dan 10% van de totale omzet uit dit verkoop kanaal. Anderzijds vindt 60% e-commerce een extra dienstverlening naar de klant.

lees verder

«1 2 3»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep