Bedrijfsnieuws

mrt 22, 2010

Wijziging SIDN verhuizen of opheffen .nl domeinnamen

Op woensdag 17 maart neemt SIDN het nieuwe domneinregistratiesysteem DRS5 in gebruik. Het doel van de wijziging is het eenvoudiger en sneller maken van het verhuizen of opheffen van een domeinnaam en het wijzigen van de domeinnaamhouder.

lees verder

jan 12, 2010

Nieuw: Socofi CMS Online Help

Begin van het nieuwe jaar 2010 lanceren wij onze nieuwe online support. Onder de Socofi Help vinden klanten een volledige online handleiding die altijd en overal opvraagbaar is en te raadplegen als vraagbaak voor het gebruik van Socofi CMS

lees verder

dec 19, 2009

Indupack: Voorbeeld professionele website

Begin oktober 2009 kregen we de opdracht tot het ontwikkelen en ontwerpen van de nieuwe website van Indupack, een plastic pallets specialist uit Lommel, België. Tot dan toe adverteerde de ondernemer vooral met AdWords campagnes. De doelstelling was het verbeteren van de interactie en het bereiken van hoge posities in de zoekmachines op geselecteerde productnamen.

lees verder

nov 19, 2009

MadeinAmsterdam.nl en Deens.nl over naar Buckaroo

De afgelopen week hebben we wederom twee van onze bestaande klanten overgezet op Buckaroo. Buckaroo is een van de toonaangevende Payment Solution providers, waar je via een account alle mogelijke betaalopties kunt aanbieden.

lees verder

okt 27, 2009

Geen webshop, wel een site met producten?

In mijn optiek zouden veel meer ondernemers online hun producten moeten promoten en dat hoeft niet noodzakelijkerwijs met een webshop. Bovendien lenen veel producten, vooral in de B-to-B sector zich niet zomaar voor online verkoop.

lees verder

sep 8, 2009

Werknemersportalen

In samenwerking met enkele goede klanten van Socofi Weboplossingen hebben we de afgelopen tijd een groot aantal werknemersportalen gerealiseerd. Soms wordt daarbij gekozen voor een "open portaal" en soms voor een "gesloten portaal". De keuze wordt veelal gebaseerd op de mate van privacy gevoelige informatie en documentatie over het betreffende bedrijf.

lees verder

jun 16, 2009

Upload & Insert films met de file browser

Naar aanleiding van een vraag van een nieuwe klant, hebben we onze Socofi CMS file browser uitgebreid met een nieuwe functie, waarmee direct video's in *.flv & *.mov geplaatst kunnen worden

lees verder

jun 15, 2009

Socofi CMS uitbreidingen juni 2009

Met de lancering van onze eigen nieuwe website en een tweetal grote corporate projecten, hebben we de mogelijkheden van Socofi CMS wederom uitgebreid en verbeterd.

lees verder

«1 2 3 4»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep