Bedrijfsnieuws

jan 21, 2011

Kritieke eisen aan outsourcing bedrijfskritische ICT voor het MKB

Toen we in 2005 starten met ons bedrijf, hebben we ons vanaf de start gerealiseerd dat India, Nepal of nog verder Oostwaarts, niet de juiste keuze was. Uiteindelijk zijn we neergestreken in Roemenië en Oekraïne. Zeker voor het MKB was outsourcing destijds in veel gevallen nog een brug te ver. De laatste tijd - wellicht ook mede door de financiële crisis, zeer hoge tarieven voor ICT'ers - merken we dat het outsourcen van met name bedrijfskritische ICT bij het MKB sterk in de lift zit.

lees verder

nov 15, 2010

Twitter uitstekend "Status Update" kanaal | Hosting storing

Hoewel ik altijd een beetje sceptisch ben over twitter vanwege het doorgaans oppervlakkige en vaak onnozele berichtenverkeer (ik ga eten; kom je zo? loop even naar de winkel; vandaag rij ik naar x), heeft het ook zeker een aantal sterke pluspunten, zoals gisteren bleek tijdens de DDOS aanval op onze hosting provider "Byte Internet"

lees verder

okt 28, 2010

PHP Programmeurs tegen scherpe prijzen?

U kunt natuurlijk zaken doen met een bureau in India, Pakistan of gebruik maken van online diensten, waar u uw project kunt "posten" en vervolgens 10+ offertes van individuen en bedrijven (veelal wederom uit India, Pakistan, Phillipijnen en tegenwoordig ook Thailand). Veelal komt u dan terecht bij een bedrijf met een batterij PHP programmeurs, waarbij uw project een van de velen is.

lees verder

okt 13, 2010

Microsoft .NET Programmeurs tegen scherpe prijzen?

U heeft er wellicht wel eens aan gedacht, nog vaker over gehoord en gelezen. Programmeurs op afstand. Is dat wat voor u?

lees verder

sep 17, 2010

Socofi sponsort voetbalclub “Lommel United”

In augustus 2010 en daags voor de start van de nieuwe voetbal competitie warden wij gevraagd of we mogelijkheden zagen voor het realiseren van een nieuwe, professionele portal voor Lommel United.

lees verder

mei 12, 2010

White-labelled Socofi CMS steeds meer in trek

White-labelled CMS oplossingen worden steeds populairder. Vanaf de start van Socofi Weboplossingen in 2005 hebben wij ons toegelegd op het snel, efficient en prijsbewust opleveren van internet oplossingen aan partners waaronder Online marketing bureaus en grotere Internet bureaus. Waar we in het begin vooral het voorwerk deden - testomgevingen ontwikkelen - zijn we in de loop der jaren door gegroeid naar het opleveren en beheren van complete websites, webshops en portals met social media functionaliteiten.

lees verder

mei 10, 2010

White-labelled CMS of project partner

Succesvolle websites, webshops en portals met social media functionaliteiten bouwen voor onze partners is een van de belangrijkste specialisaties van Socofi Weboplossingen, naast de doorontwikkeling van ons CMS en het onderhoud en beheer van de geleverde oplossingen. Onze diensten en producten lopen uiteen van prospecting en strategisch advies tot implementatie en zelfs vullen en optimaliseren van content. Deze laatste is meer en meer van belang als de klant een succesvolle zoekmachine geoptimaliseerde oplossing zoekt.

lees verder

mei 8, 2010

Nieuw kantoor Brasov, Roemenie

Vanwege steeds verdere groei van ons bedrijf, met name in onze productie vestiging in Brasov, Roemenie, was het tijd voor een nieuw en groter kantoor.

lees verder

«1 2 3 4»

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep