Nieuwslog

apr 11, 2014

Online reputatiemanagement: SERM en ORM

Online reputatiemanagement krijgt steeds meer aandacht. Was het voorheen alleen de PR-afdeling die zich met positieve en negatieve berichtgeving rond het bedrijf in de offline wereld bezighield, tegenwoordig wordt er meer en meer online over uw bedrijf geschreven. Dat kan via beoordelingen, klachten, advies, artikelen op websites en blogs en natuurlijk Social media.

lees verder

mrt 25, 2014

Houtbouw Holland: SEO Optimalisatie

Een merk en een website die nergens vindbaar waren. Nu - drie maanden later - is er sprake van een gestage opmars naar boven. Het geheim van goede SEO zit maar gedeeltelijk in de techniek en hangt vooral af van content marketing en structuur/opzet van een website.

lees verder

mrt 10, 2014

Solmar Tours 2014: Vernieuwde website

Het seizoen is inmiddels al enige maanden onderweg, maar in dezelfde tijd zijn er een aantal zeer belangrijke updates verricht op het platform.

lees verder

mrt 6, 2014

Eijkelkamp vernieuwde website 2014

Een project volgens het boekje zou je het kunnen noemen.

lees verder

mrt 29, 2013

Responsive of mobiele website

1001 artikelen zijn er alweer geschreven over het fenomeen responsive. Soms lijkt het wel eens alsof de mobiele website overgeslagen is. Ik heb het dan niet over Native apps, ook wel mobiele applicaties. Native betekent in deze platformafhankelijke applicaties.

lees verder

feb 6, 2013

De beste online marketing is goede content?

Je bent ondernemer en je bedrijf ontwikkelt en verkoopt producten. Je denkt na over je product, de afmetingen van de doos, de logistiek en tenslotte schakel je een bureau in om het doosje van een mooie strik te voorzien, zeg maar "de vorm van de verpakking".

lees verder

jan 10, 2013

Google Afbeeldingen nog belangrijker

Of niet? Er is in ieder geval een belangrijke wijziging doorgevoerd. Moest je vroeger altijd naar de website waar het plaatje stond, tegenwoordig kun je lekker op de pagina blijven en alle plaatjes rustig bekijken op ware grootte.

lees verder

dec 27, 2012

Leuk: Open-source is ook niet alles

Wisten we natuurlijk al jaren, maar het is leuk en goed dat het steeds vaker in de media ter sprake komt en dat ook ondernemers zich met de nadelen geconfronteerd zien worden.

lees verder

1 2 3 4 5 6 7 8 9»12

Houtbouw HollandDeens Kleurrijk WonenKroller Boom AssurantienSolmar toursEijkelkamp Agrisearch EquipmentGiesbers Communicatiegroep